Marjoniementila

TERVETULOA MARJONIEMENTILALLE

1800-luvun lopulla valmistunut pappila Uuraisten Marjoniemessä tarjoaa kulttuurihistoriallisen miljöön niin pienten kuin isojenkin tapahtumien järjestämiseen. Marjoniemessä voit majoittua upeissa maalaismaisemissa ja samalla tutustua tilan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

JUHLAT JA KOKOUKSET

Pappilan päärakennuksessa sijaitseva sali huokuu juhlavuutta. 1800-luvun lopun henkeen sisustettuun saliin saa järjestettyä pöydät noin 50 henkilölle. Lisäksi salin läheisyydessä on kolme huonetta, joihin voidaan tarvittaessa kattaa lisätilaa 30 henkilölle.
Järjestämme ikimuistoiset häät ja kaikki muut palvelut onnistuneen päivän ympärille, kuten valokuvaajan, bändin, ruoat ja sisustukset. Kerro meille toiveistasi niin me räätälöimme juuri sinun näköiset juhlat!

Vuokraamme edullisesti kokoustilat, josta löydät kaikki laitteet videotykistä laadukkaaseen äänentoistoon asti isommallekkin porukalle. Räätälöimme myös toiveiden mukaisesti muuta oheistoimintaa koko porukalle. Muista myös tilata ruokailu kokouksen yhteyteen!
Marjoniemen Pappilaan on tilauksesta varattavissa ruokailu vähintään 20 hengen ryhmille, joiden ruokailu laskutetaan yhdellä laskulla. Ruokailu on noutopöydästä. Käytämme keittiössämme mahdollisuuksien mukaan ensisijaisesti lähiruokaa.

RATSASTUS JA KOTIELÄINPIHA

Marjoniementilalla on islanninhevosia, joilla voit osallistua ohjattuun kenttä- tai maastoratsastukseen oman tasosi mukaan. Lisäksi pidämme askellajikoulutuksia sekä hevospäiviä- ja leirejä lapsille. Lisäksi tilalla asustaa lampaita, kanoja, kissoja ja koira.

MAJOITUS

Marjoniementilalla on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit majoittua Pappilan kauniissa päärakennuksessa tai tunnelmallisessa luhtiaitassa kappelin vieressä. Majoittumisen yhteydessä voit nauttia Pappilan keittiössä valmistettuja herkkuja.

RANTASAUNA

Uusi 93 m2:n rantasauna on valmistunut turvekaton alle kesällä 2019. Saunan lisäksi rakennuksesta löytyy myös kokous-/juhlatila 20 hengelle. Pihaterassilla on myös ympärivuotiseen käyttöön soveltuva poreamme 12 hengelle.