Erä- ja luontopalvelut HyvänTähen

Luontoliikkujien turvallinen ja elämyksellinen ohjaaminen ja ohjelmapalvelut niin kesällä kuin talvellakin. Viemme sinut, ryhmäsi ja muutkin asiakkaamme melomaan, patikoimaan, lumikenkäilemään ja hiihtämään tai vaikkapa koskenlaskuun Konneveden koskireitille.

Retkesi kruunaa herkullinen ruokailuhetki luonnonhelmassa retkitulen loimussa.Vuokrattavan kaluston, varusteiden sekä monipuolisen yhteistyöverkostomme avulla toteutamme sinun ja muiden asiakkaidemme haaveet ja toiveet täydellisestä virkistäytymis-, ulkoilu- tai retkipäivästä.

Tarvitsetko oppia retkeilyn perusasioissa? Vaikkapa välinevalinnoissa ja vaelluksen varusteluettelon laatimisessa? Kaikkia retkeilyvälineitä ei tarvitse ostaa heti itse. Erilaisia vuokrattavia varusteita löydät myös meiltä.

Vai kaipaatko luontoon rentoutumaan yksin tai kavereidesi kanssa? Myös työporukkasi TYKY- ja virkistyspäivien järjestäminen onnistuu meidän kanssamme.

Koululaisille, opiskelijoille ja erilaisille järjestöille voimme suunnitella lyhyemmänkin luontoretken, jossa opetellaan ja kerrataan luontoa eikä taatusti unohdeta myöskään retkieväitä.

Tervetuloa yhteiselle retkellemme!
t. HyvänTähen Teijo